E Ink

E Ink llança Gallery 3, una nova generació de pantalles de tinta electrònica amb més colors, més ràpides i més nítides

La companyia nord-americana E Ink, líder en la fabricació de pantalles de tinta electrònica, acaba de presentar (25/4/2022) una nova generació de pantalles amb més de 50.000 colors, més ràpides i més nítides.

E Ink Gallery 3 es basa en la plataforma E Ink ACeP™ Advanced Color ePaper. En aquesta plataforma, s’aconsegueix una gamma a tot color mitjançant un sistema de tinta de quatre partícules: cian, magenta, groc i blanc.

A Gallery 3, el temps d’actualització en blanc i negre és 350 mil·lisegons (ms), el mode de color ràpid és de 500 ms, el mode de color estàndard és de 750-1000 ms i el millor color s’aconsegueix a 1500 ms. Aquesta és una millora substancial respecte els models anteriors: durant la primera generació d’E Ink Gallery, el temps d’actualització en blanc i negre era de dos segons i el de les actualitzacions de color, de deu segons. A més, Gallery 3 tindrà una resolució millorada de 300 píxels per polzada (ppi) en comparació amb els anteriors 150 ppi i una temperatura de funcionament de 0-50 graus centígrads, igual que els eReaders en blanc i negre, proporcionant un text més nítid i una millor qualitat d’imatge.

Addicionalment, les pantalles oferiran una nova llum frontal ComfortGaze amb emissions reduïdes de llum blava per a una millor comoditat de lectura. Finalment, aquestes pantalles E Ink Gallery 3 comptaran amb un suport millorat per a l’entrada per a llapis òptics, reduït a un retard de 30 ms per a blanc i negre, a més de diversos altres colors.

Aquestes pantalles també comptaran amb altres qualitats atractives com la flexibilitat i consistència, i són compatibles per a ús en dispositius plegables i enrotllables.

En resum, l’experiència de lectura millorarà notablement tan bon punt els nous lectors electrònics adoptin aquestes pantalles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes". Només utilitzem galetes estadístiques i les necessàries per a una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca