Huawei MatePad Paper

Huawei MatePad Paper, entre un llibre electrònic i una tablet

La companyia xinesa Huawey acaba de presentar el MatePad Paper, un híbrid entre una tablet i un llibre electrònic. 

El nou aparell té una pantalla gran de tinta electrònica (de 10,3 polzades) i, a diferència dels llibres electrònics convencionals que només permeten llegir llibres digitals, permet escriure-hi i utilitzar algunes apps. Segons Huawei, el propòsit del nou dispositiu és el d’oferir “experiències de lectura immersiva i facilitar tasques d’oficina senzilles”. Compatible amb el M-Pencil, el llapis de Huawey, el dispositiu permet utilitzar apps en pantalla partida, per la qual cosa podem tenir un llibre en un costat i una app de notes a l’altre. Aquestes notes es poden convertir a text digital.

El MatePad Paper permet l’accés al correu electrònic, gravar veu (i transcriure-la a text), consultar el calendari, la calculadora, etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes". Només utilitzem galetes estadístiques i les necessàries per a una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca