El diccionari etimològic de Joan Coromines ja es pot consultar en línia

L’Institut d’Estudis Catalans (IEC) i la Fundació Pere Coromines han publicat en línia el Diccionari etimològic i complementari de la llengua catalana, una de les grans obres de Joan Coromines.

Editat en deu volums entre el 1980 i el 1991, la digitalització permet consultar els articles originals en PDF mitjançant la llista alfabètica que reprodueix l’índex de l’obra o bé fent les cerques pel mot sencer o per segments, en les opcions “conté”, “comença per”, “acaba en”.

La presentació de la digitalització (31 de gener de 2024) s’escau just tres anys després d’haver-se presentat la digitalització d’una altra gran obra de Joan Coromines, l’Onomasticon Cataloniae (febrer del 2021).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes". Només utilitzem galetes estadístiques i les necessàries per a una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca