Pàgina d'inici de CaixaForum+

CaixaForum+, plataforma digital de divulgació de la cultura i la ciència

La Fundació ”la Caixa” va presentar el 13 de desembre de 2022 CaixaForum+, una plataforma de reproducció digital en continu que permet accedir a continguts audiovisuals i pòdcasts de diferents temàtiques: música, arts visuals i plàstiques, arts escèniques, cinema, pensament i història, ciència, arquitectura i disseny o literatura.

CaixaForum+ és una plataforma multidispositiu que permet visualitzar el seu contingut al mòbil, a la tablet, des de navegadors web i al Smart TV o monitor mitjançant l’ús d’AirPlay, o Chromecast. L’aplicació està disponible per a Android en Google Play i per a iOS en l’App Store.

L’accés i el consum de continguts és gratuït, previ registre al portal. La interfície del web s’ofereix en català o en castellà. Tots els continguts estan disponibles en versió original, sempre subtitulats en castellà i, alguns, també en català.

CaixaForum+ arrenca amb una oferta inicial de més de 300 títols, més de 1.000 peces de vídeo i àudio, i 564 hores de contingut. Una gran part d’aquest contingut són produccions originals creades per la Fundació la Caixa. La resta de continguts és una combinació de peces creades per altres institucions culturals nacionals o internacionals, a més d’un altre contingut de tercers els drets dels quals ja tenien, i és utilitzat a la plataforma per oferir un catàleg ampli.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes". Només utilitzem galetes estadístiques i les necessàries per a una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca