Digital Storytelling Festival

Un any més Europeana i The Heritage Lab organitzen el Digital Storytelling Festival, el concurs creatiu en línia que aplega participants de tot el món al voltant del patrimoni cultural.

Digital Storytelling Festival és una competició per a creadors, professionals de la comunicació i de les xarxes socials, guies de museus, estudiants i tots els interessats a crear històries digitals. És una oportunitat per posar en pràctica les habilitats i les eines, fer que les idees flueixin i aconseguir comentaris i suggeriments professionals. Hi haurà premis per als millors relats, segons el vot dels assistents al Festival i un jurat professional i internacional.

El festival és una oportunitat per aprendre a utilitzar el patrimoni cultural digital obert per a explicar històries inspirant-se en exemples motivadors de narració en línia.

L’obertura del festival s’iniciarà a través d’una Gala en línia els dies 10 i 11 de maig que presentarà el concurs i donarà l’oportunitat de veure exemples inspiradors de narració en línia en línia, així com de conèixer alguns dels guanyadors de l’any anterior. 

La inscripció per unir-se a la gala d’obertura està oberta a l’enllaç https://heritagetribune.eu/europe/join-the-digital-storytelling-festivals-opening-gala/ .

Si voleu conèixer l’anterior edició del Digital Storytelling Festival i algunes de les històries que s’hi varen crear podeu clicar l’enllaç següent: https://medium.com/digital-storytelling-festival/submissions2021/home.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes". Només utilitzem galetes estadístiques i les necessàries per a una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca