Kindle

El 30% de la població de l’Estat llegeix llibres en format digital

El Barómetro de Hábitos de Lectura y Compra de Libros en España 2021, elaborat per la Federación de Gremios de Editores de España (FGEE) amb el patrocini de CEDRO i en col·laboració amb el Ministerio de Cultura y Deporte, assenyala que el 29,4% de la població de l’Estat llegeix llibres en format digital. Aquesta xifra representa una lleugera minva respecte l’any anterior (30,3% el 2020).

Pel que fa als audiollibres, el 5,2% de la població afirma escoltar-ne, un increment significatiu respecte a l’any anterior en què es va registrar un percentatge del 3,1%.

Quant al global de lectura, el 67,9 % de la població va llegir almenys un llibre el 2021, mentre que el 52,3% en va comprar un. El 35,6% de la població no llegeix mai o gairebé mai.

Lectura de llibres en suport digital

Pel que fa al canal de compra, la llibreria tradicional es manté com a principal canal per a la compra de llibres (43,6%), seguit per internet (25,3%), xifra que representa un creixement important des de l’any 2019 (19%).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes". Només utilitzem galetes estadístiques i les necessàries per a una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca